Fiţe. Cocalarii plimbă porcul în portbagajul BMW-ului, ca să se laude cu el

A început deja magia sărbătorilor! Peste tot prin Bucureşti cocalarii cu BMW au început deja să se afişeze cu porcul în portbagaj. Se adună prin parcări şi încep să comenteze: “Ia uite ce urechi mari are! Ia uite câtă burta! Îi atârnă până la roată!”. Cocalarii cu BMW-uri îşi fac apoi selfiuri cu porcii şi le pun pe Facebook. Mulţi cumpără porcii şi nici nu-i taie, doar se pozează cu ei.

“Nu înţeleg de ce se holbează lumea atât! Mulţi şoferi de BMW merg cu porcul în portbagaj şi în restul anului, ca să aibă tracţiune mai bună, din cauza hibei majore a BMW-urilor: tracţiunea spate, aceeaşi ca la tractoarele făcute la Braşov”, explică Robert Acrişor, şofer BMW.

Au loc şi mici incidente. Unui cocalar i-a sărit porcul din portbagaj şi a trebuit să-l alerge prin trafic de la Romană până la Universitate. Cocalarii cu vechime spun că tipul e un amator şi că secretul e să legi piciorul din spate al porcului cu lanţul de aur de la gât, să nu sară din maşină.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
8 decembrie 2016 11:12

Alte articole

Vezi mai mult