Fiţe de bogat. Ţiriac a angajat un birou de arhitectură să-i decoreze salata boeuf

Nu a uitat de unde a plecat! Ion Țiriac a decis să aloce anul acesta un buget consistent pentru tradiționala salată boeuf de Paște, care va fi decorată de o mare casă de arhitectură din Santiago, Chile, oraș renumit pentru designul avangardist. Salata va avea dimensiuni normale, însă va impresiona prin culorile alese și prin formele excentrice ale decorațiunilor.

”Vreau ca salata mea de boeuf să arate ce am realizat în viața asta modestă a mea. Vreau să se vadă câte mașini am, dar și cât de mândru sunt de mustața mea”, a declarat Ion Țiriac. Miliardarul nu e la prima ispravă de acest gen. Anul trecut a comandat o pască cu cacao în formă de bandă Moebius, care nu putea fi mâncată decât de o persoană cu 3 mâini.

”Atenția la detalii este crucială la un astfel de proiect megaloman. Morcovii sunt tăiați în formă de briliant, mazărea este lustruită înainte de a fi băgată, maioneza se face cu ouă de emu și ulei de ginseng. Această salată boeuf, pe care noi o numim Obiectul, va reprezenta pentru gastronomie ce a reprezentat turnul Eiffel pentru arhitectură. Vreau ceva șocant, dar și apetisant”, a declarat arhitectul care lucrează la planuri.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
26 aprilie 2019 12:57
Citește mai mult despre: tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult