Fițe de divă! Loredana i-a cerut poștașului să-i aducă pensia în Maldive

Ce tupeu pe ea! Loredana nu vrea să se întoarcă din Maldive în țară, dar nici să piardă plicul cu pensia nu-i convine. Așa că diva octogenară a trimis o solicitare către Poșta Română prin care cere ca pensia să-i fie livrată direct pe plajă.

„Ne-a transmis că ea are acum alt domiciliu și că poștașul ar trebui să meargă până acolo și să-i dea personal plicul, așa cum făcea și în România. Doar că noi suntem Poșta Română, nu Poșta Maldivaneză, ca să livrăm pensii chiar și-acolo“, spune un director al companiei de stat.

Tupeul Loredanei merge însă chiar mai departe. Ea i-a cerut poștașului, dacă tot vine cu pensia în Maldive, să treacă și pe la casa ei din București înainte și să-i ia proteza de rezervă, ca să nu stea toată ziua cu una singură, să le mai rotească între ele.

E posibil însă ca totul să se rezolve mult mai ușor. Loredana va fi cel mai probabil deportată în România după ce Garda de Mediu din Maldive a constatat că diva lasă câțiva litri de machiaj – deci produse chimice – la fiecare intrare în apă, punând astfel în pericol ecosistemul acvatic.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
22 februarie 2021 18:13
Citește mai mult despre: loredana maldive pensie Posta Romana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult