Fiţe! Fiul primarului Oprescu s-a afişat prin oraş la volanul cârtiţei Varvara

Te întrebi de ce durează atât construirea metroului din Drumul Taberei? Poate pentru că utilajul imens, folosit la săparea tunelurilor, e folosit de fiul primarului Oprescu pentru a impresiona inginere prin Bucureşti.

“Îl ştiu pe Mircea Oprescu, am fost colegi de liceu. Pentru că are penisul foarte mic, moştenit de la taică-su, el vrea să impresioneze. A avut Hummer, dar nu i s-a părut suficient. La un moment dat circula cu un camion de 7,5 tone, dar a avut probleme cu Poliţia, că nu avea permis categoria C. Până la urmă l-a rugat pe taică-su să-l lase să se dea cu Varvara. Motorina o ia cu bonuri de la primărie, mi-a spus că îi consumă cam 7 la sută, adică 7 tone la suta de metri”, declară Victor T, din anturajul lui Oprescu junior.

Martorii spun că utilajul făcea un zgomot îngrozitor. “Făceau şănţuleţe şi tubuleţe prin parcarea de la Mall Băneasa, împreună cu alţi băieţi de bani gata şi utilajele lor. M-am udat toată”, povesteşte Mioara Papuc, studentă la Construcţii.

Alţi martori declară că fiţoşii s-au cam îmbătat,s-au urcat pe Varvara şi au săpat sub un sediu BCR, au intrat în seif şi au furat nişte bani, pentru că vroiau să se ducă la o cafea în Dorobanţi. “Tata aşa m-a învăţat. Dacă vrei bani, devalizezi o bancă, sau furi de la proştii care te-au votat”, a declarat Mircea Oprescu, fiul primarului general al Capitalei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 iunie 2015 17:06

Alte articole

Vezi mai mult