Fiţe, tată! În Dorobanţi copiii se bat între ei cu bulgări din import

Iarna este un prilej de bucurie şi pentru copiii fiţosilor care locuiesc în Dorobanţi, pentru că, înainte de toate, sunt şi ei copii. După ce li s-au făcut temele şi au ieşit în faţa blocului, aceştia au încins o bulgăreală ca-n vremurile bune, strigătele lor de bucurie umplând strada.

Spre deosebire de copiii obişnuiţi însă, copii din Dorobanţi au venit cu bulgări de-acasă, cumpăraţi de părinţii lor din cele mai scumpe locuri cu zăpadă din Europa. „Eu am fost în weekend la Graz, am luat bulgări speciali creaţi de un artist austriac, 15 euro bucata. Tot ce-i mai bun pentru copilul meu”, a povestit un părinte din Dorobanţi. „Cei mai buni bulgări, perfect sferici, se găsesc la st. Moritz, făcuţi de bijutieri renumiţi. E atât de fin încât nici nu-l simţi când te păleşte în ceafă”, a precizat un alt tată.

Cei mai apreciaţi bulgări de zăpadă sunt cei din colecţia Givenchy Snow, dar s-au întâlnit şi bulgări Issey Miyake, Bvlgari sau Hugo Boss.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 februarie 2014 16:02

Alte articole

Vezi mai mult