Beizadelele îşi fac de cap şi în Moldova! În urmă cu câteva ore, Poliţia Rutieră Suceava l-a prins pe Aurel, fiul unui deputat din judeţ, gonind cu peste 200 km/h cu un Lamborghini de jucărie pe singurul metru de autostradă din regiune.

"Limita e de 130 km/h pentru maşinuţe, cu sau fără cheiţă. Dl Aurel riscă să fie trimis în camera lui, două puncte de penalizare şi o săptămână fără tabletă", spun poliţiştii.

masina_jucarie_pe_metru_autostrada.jpg
"Iniţial, beizadeaua în vârstă de 6 ani a încercat să arunce vina pe un tovarăş de joacă, apoi să ne mituiască cu acadele Chupa Chups şi, în final, a trecut la ameninţări: 'Voi ştiţi cine e tata?'. Bineînţeles că ştim cine e ta-su, era un metru mai încolo, pe bancă", spune agentul Ilie Amărculesei.

"Nu e nici măcar primul incident rutier de la inaugurarea primului metru de autostradă", recunoaşte poliţistul. "Ieri, un nebun a intrat pe contrasens - l-am prins după o urmărire de peste 60 cm."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 06.03.2019 12:28 Monden

National Cinematografic