Beizadelele îşi fac de cap şi în Moldova! În urmă cu câteva ore, Poliţia Rutieră Suceava l-a prins pe Aurel, fiul unui deputat din judeţ, gonind cu peste 200 km/h cu un Lamborghini de jucărie pe singurul metru de autostradă din regiune.

"Limita e de 130 km/h pentru maşinuţe, cu sau fără cheiţă. Dl Aurel riscă să fie trimis în camera lui, două puncte de penalizare şi o săptămână fără tabletă", spun poliţiştii.

masina_jucarie_pe_metru_autostrada.jpg
"Iniţial, beizadeaua în vârstă de 6 ani a încercat să arunce vina pe un tovarăş de joacă, apoi să ne mituiască cu acadele Chupa Chups şi, în final, a trecut la ameninţări: 'Voi ştiţi cine e tata?'. Bineînţeles că ştim cine e ta-su, era un metru mai încolo, pe bancă", spune agentul Ilie Amărculesei.

"Nu e nici măcar primul incident rutier de la inaugurarea primului metru de autostradă", recunoaşte poliţistul. "Ieri, un nebun a intrat pe contrasens - l-am prins după o urmărire de peste 60 cm."

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 06.03.2019 09:28 Monden

National Cinematografic