Exuberanță a la Cluj. Un şeic arab a închiriat anul ăsta Burj al-Cluj, cea mai scumpă garsonieră din lume, pentru fiul său. Acesta se lăfăie în tot etajul 12 al unui bloc de nefamilişti, pentru care plătește o sumă încă nedezvăluită, dar comisionul agenției, chiria pe prima lună, a fost cât un Volvo XC90.burj_al_cluj.jpg

Colegii de facultate ai fiului de șeic se plâng de ostentația cu care se poartă acesta: ”Ne umilește constant cu bogăția lui. Vânează cu șoimi de pe acoperișul blocului și se duce cu cămila să-și ia pachetul de la Dacos, în timp ce noi mergem pe jos”, spune Robert, din Vâlcea.

Fiul șeicului spune că prețul nu i se pare mare: ”Clujul e un oraș de bogați. Cine și-ar mai permite să aibă un râu care să circule prin mijlocul orașului? Noi în Abu Dhabi nici nu visăm la așa ceva. Conducătorul acestei țări trebuie să fie foarte generos ca să le ofere oamenilor atâta apă”, spune Azarbal al Rahman bin Salmankhan, fiul șeicului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 01.10.2019 10:53 Monden

National Cinematografic