Fizz: Toţi românii ascultă Inna, dar puţini recunosc. Nu există bairam adevărat fără Inna

Fizz a declarat, în exclusivitate pentru Times New Roman, că toţi românii ascultă Inna, dar foarte puţini recunosc. Potrivit lui Fizz, din cauza imaginii frivole şi puţin tâmpite pe care o are Inna, multă lume îi ascultă melodiile doar pe ascuns. Oamenii se feresc să recunoască deschis acest lucru pentru a nu fi catalogaţi drept inculţi, cocalari, manelişti sau pedelişti, nişte etichete pe care niciun român care se respectă nu vrea să şi le lipească de frunte.

Fizz: „De la gunoieri până la profesori universitare, toată lumea ascultă Inna. Ascultaţi ce vă spun, nu există bairam la care să nu se pună vreo melodie de-a Innei. După câteva pahare, românul trebuie să asculte Inna ca să se distreze cu adevărat.”

În urmă cu un an, Băsescu a declarat că 90% dintre români ascultă Inna, dar a precizat că el nu se numără printre ei. “Mie îmi place house-ul minimal tradiţional, cântat cu vioară, cu acordeon, cu ţambal”, a spus atunci preşedintele.

În altă ordine de idei, Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă care care prevede impozitarea câştigurilor Innei. Boc vrea să taxeze banii pe care Inna îi încasează la nunţi, botezuri şi lansări de club în Ibiza. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 octombrie 2010 09:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult