Pelerinajul de sf. Parascheva de anul acesta se anunță mai „nebun” ca niciodată. Organizatorii din partea BOR au dezvăluit cine va interpreta rolul de posedată isterică ce va fi adusă la pupat racla și femeia nu este nimeni alta decât Floricica Dansatoarea, cunoscută militantă pro-democrație, aflată într-un conflict deschis cu președintele României, Klaus Iohannis.

floricica_posedata_dansatoarea.jpg

„Am făcut castinguri în 10 orașe importante din România, în total am ascultat peste 15.000 de babe posedate, un record neegalat nici măcar de Vocea Românei. Dealtfel, prntre finaliști, am avut parte de Delia, care a venit cu un duet cu Carla's Dreams ce suna ca un sac de pisici posedate, sau pe Horia Brenciu, care așa cântă el în mod normal”, a declarat PR-ul Mitropoliei Iași, Adrian Ban.

Nici jandarmii care o vor căra pe posedată nu vor fi oameni obișnuiți, unul dintre ei va fi interpretat de luptătorul de K1 Ionuț Iftimoaie iar celălalt va fi Cătălin Morșanu, supranumit „Moartea din Carpați”. Sponsorul acțiunii va fi, ca de fiecare dată, Cotnari.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Eftimie | Thursday, 11.10.2018 12:53 Monden

National Cinematografic