Florin Piersic jr. și-a anulat următoarele cinci spectacole: ”Trebuie să-l sun pe tata”

În plin turneu de promovare a piesei ”Vestul Singuratic”, Florin Piersic jr. s-a văzut nevoit să anuleze mai multe spectacole. ”Îmi pare rău, dar trebuie să-l sun pe tata, așa că voi fi indisponibil pentru următoarele cinci spectacole. Poate chiar mai multe, depinde cu ce chef de vorbă îl prind pe tata”, a anunțat actorul.

Florin Piersic jr. și-a încărcat câteva zeci de baterii externe, și-a cumpărat patru saci de chipsuri și 80 de conserve de iahnie cu cârnăciori, ca să nu fie surprins de descărcarea telefonului sau de foame pe timpul conversației cu tatăl său. De asemenea, și-a luat și trei topuri de hârtie, ca să aibă pe ce nota tot ce-i spune tatăl său.

Totuși, va mai amâna măcar vreo două zile momentul apelului către tatăl său. ”Aș vrea să dorm niște zeci de ore în avans, ca să nu mă trezesc că adorm la telefon, în timp ce vorbesc cu el. Că odată am adormit după vreo 12 ore de conversație și, drept pedeapsă, m-a pus să ascult de la început tot ce-a spus în cele 12 ore. A fost crunt, nu vreau să mai trec prin așa ceva”, a spus Florin Piersic jr.

Scris de Calin
4 aprilie 2019 18:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult