Florin Piersic, trimis de urgenţă în spaţiu să ţină de vorbă un asteroid care ameninţa Terra

Sfârşitul lumii ar fi putut veni într-adevăr în 2012, declară NASA, planeta noastră fiind ameninţată recent de un asteroid de mari dimensiuni. Agenţia spaţială americană a apelat însă cu succes la Florin Piersic, actorul fiind trimis de urgenţă pe orbită pentru a ţine asteroidul de vorbă până când planeta noastră iese din zona de risc.

“L-am pus în alertă pe domnul Piersic încă de la prima apariţie a asteroidului pe ecrane”, explică un specialist. “În acest moment, corpul ceresc este supus unui bombardament intens cu poveşti de pe platoul ‘Haiducilor lui Şaptecai’. Domnul Piersic urmează să se întoarcă pe Terra peste câteva zile, când pericolul va fi trecut. Sau chiar mai devreme, dacă asteroidul se plictiseşte şi îşi schimbă traiectoria.”

“Am mai ţinut de vorbă inundaţii, cutremure şi erupţii vulcanice, dar niciodată un asteroid”, a declarat actorul cu câteva zile în urmă, pe platforma de lansare. “După cum zicea prietenul meu Armstrong în ‘69, pe când filmam aselenizarea: e un pas mic pentru om, o poveste lungă pentru Piersic.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 noiembrie 2012 19:11

Alte articole

Vezi mai mult