Florin Salam are din nou probleme cu interlopii! Persoane neidentificate l-au atacat cu un feliator

De ceva timp, nenorocirile se ţin lanţ pentru cunoscutul interpret de manele Florin Salam! În cursul nopţii, acesta ar fi fost atacat cu un feliator de mai multe persoane neidentificate, reuşind însă să scape la mustaţă, cu doar câteva feliuţe tăiate dintr-o ureche. Potrivit autorităţilor, agresorii fac cel mai probabil parte dintr-un clan de cămătari, însă nu poate fi exclusă ipoteza că aceştia ar fi pur şi simplu nişte studenţi flămânzi cu care Salam s-ar fi întâlnit la un moment nepotrivit.

“Nu le-am văzut feţele, era întuneric”, se plânge Salam. “Dar nu cred că voiau doar să îşi facă un sandviş. Aveau un feliator profesionist, din ăla de care mai vezi numai în hypermarketuri. Sunt terifiat. Oamenii ăştia ştiu exact care e cea mai mare slăbiciune a mea şi o exploatează fără milă. Puteau să vină la mine cu bâte, cu pistoale, cu săbii şi ne băteam parte în parte. Dar să vii la mine cu un feliator…”

Până când vor fi identificaţi atacatorii, Salam ar putea intra în programul de protecţie a martorilor, fiind găzduit la momentul actual într-un galantar strict secret.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
3 august 2013 05:08

Alte articole

Vezi mai mult