Are prieteni, dușmani și 6% procent de grăsime în corp. Când cântă la petreceri câmpenești cere să i se facă grătarul cu ciuperci și kale. Prima sa melodie „Mușchii mei linte nu are” a făcut deja 5 milioane de vizualizări pe youtube la nici o zi de la lansare. 

manelist-vegan.jpg

Gianny Rucola este atât de vegan încât nu acceptă euro, doar verzișori. „Am început cu muzică populară, dar nu am avut prea mare succes, că puteam să cânt doar de fasole, mămăligă pilaf de post. Veneam de la înviere când am avut o revelație: mama mea când mi-a dat viață, șmecherii au luat vacanță. Și am intrat în mainstream, pe manele, să-i las pe carnivori fără lovele”, povestește Gianny cum a început să dea ciudă dușmanilor. 

Impresarii artistului, supranumit deja Riga Crypto al manelelor, spun că nu mai fac față cererilor de concerte. „Primim salatiere întregi cu bani și oferte, pentru că nu doar că are valoare dar îi și bate la muzică cum bate năutul pentru humus”, spun reprezentanții artistului. 


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 14.04.2016 13:24 Monden

National Cinematografic