“Muzica mea s-a gentrificat. E un caz clasic de cultural appropriation şi mă mâhneşte teribil.” Acestea sunt cuvintele Regelui manelelor, Florin Salam, care a anunţat recent că părăseşte România din cauza hipsterilor care îi ascultă “nebuniile” în mod ironic, dând din cap pe ritmurile sale de inspiraţie orientală de parcă le-ar plăcea.

florin_salam_este_cel_mai_bun.jpg
“La fiecare nuntă, mă trezesc în faţa scenei cu zeci de bărboşi cu pălării. Încerc să-i alung, că ştiu că n-au bani să dea dedicaţii, dar se tot întorc şi ne f... toată distracţia, boss”, s-a plâns Salam, spunând că intruşii i-au stricat şi relaţia cu interlopii care îi solicitau de obicei serviciile.

“Nuţu Cămătaru s-a jurat că nu mă mai cheamă la nicio cumetrie de când a venit la el un mustăcios care i-a spus că-i ‘barista’ la o ‘cooperativă de cafea’ din Rahova şi a început să-i împuie capul cu ce a mai pus ‘Zizek’ pe ‘Tumblr’ şi că ar trebui să nu mai fim ‘misogini’ dacă vrem să vină şi oameni mai ‘faini’ la ‘workshopurile’ noastre. Să mor dacă mai înţeleg ceva pă lumea asta”, a continuat Salam, trăgând pe nas, cu tristeţe, o linie de cocaină de lungimea unui şarpe de apă. “Nici să-l dai la lei nu-ţi venea, mânca-ţi-aş.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 24.09.2016 05:26 Monden

National Cinematografic