Florin Salam şi-a lansat propria linie de produse vegetariene!

Premieră în lumea maneliştilor! Inspirat de rapperii americani care îşi fac propriile linii vestimentare, Florin Salam a lansat ieri o linie de produse vegetariene botezată după el.” Ştiu că mulţi dintre iubitorii manelelor nu suportă carnea şi preparatele din carne, nici să nu le audă numele”, spune artistul, „şi special pentru ei am creat aceste preparate vegetariene cu specific ţigănesc.”

Lansarea a avut loc într-o populară ceainărie de manele din Strehaia, în faţa căreia Florin Salam şi invitaţii săi au pus de-un grătar vegetarian. Minodora a fost prima care a degustat din linia de produse a colegului său de breaslă şi a vut doar cuvinte de laudă pentru ceafa de post, dar şi pentru tradiţionalul musli ţigănesc. „Am apreciat faptul că din aceste produse poţi să mănânci fără număr fără să te îngraşi”, spune Minodora.

Experţii în gastronomie sunt însă mai reticenţi faţă de alimentele vegetariene ce poartă numele lui Florin Salam. EI spun că în asemenea situaţii practic numele este cel care vinde, calitatea produsului nici nu mai contează.

Scris de TNR
9 ianuarie 2012 12:01

Alte articole

Vezi mai mult