Amândoi lucrează în industria infotainmentului și amândoi au cam același public, o masă amorfă de vreo 3 analfabeți bronzați care ascultă manele și belesc ochii la știri în loc să se ducă la muncă, plus un milion de semidocți care spun că le place asta în mod ironic. Ea ne-a zis prima oară „Bună seara, România” iar el este cel care ne-a anunțat că „A venit nebunul de Salam, cu cel mai tare program” și asemănările între ei se opresc aici.

esca-salam.jpg

Asta pentru că, chiar și la peste 20 de ani de la intrarea în piață, Andreea Esca încă are salariul mai mare decât popularul manelist Florin Salam. „Să-mi bag, mi-am ratat cariera”, a exclama îndrăgitul interpret de muzică manelară, mai ales după ce a aflat că Esca nici nu cântă ore întregi ci maxim 45 de minute cu publicitate cu tot. „La opt jumate rupe ușa”, au declarat apropiați ai craincei TV.

Pe de altă parte Salam poate să zică bogdaproste că nu se apucă Esca să cânte manele că l-ar îngropa rapid pe cantautor. „În două-trei luni ajunge Salam să se drogheze ca pârliții ăia de ziariști, cu marijuană de 60 de lei gramu”, afirmă cu tărie specialiștii în manele și știri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 15.10.2018 19:06 Monden

National Cinematografic