Furie la Bruxelles, după ce un clip cu momente din Ferma Vedetelor a devenit viral printre oficialii europeni. Fondurile pentru agricultură au fost sistate, după ce europenii au văzut ce se întâmplă cu banii lor în fermele româneşti.obositele_ferma_vedetelor.jpg

“Pe asta spargeţi voi banii? Noi ştiam că România are o problemă cu resursa umană, dar să pui toate botoxatele balcâze şi toate fufele centuriste să se ocupe de producţia de hrană pentru populaţie? Uniunea Europeană refuză să mai finanţeze aşa-zisa agricultură românească”, a declarat comisarul european pe agricultură.

Oficialii europeni susţin că n-au văzut nimic care să semene cu ceva util în ferma respectivă, ci doar cocalari, siliconate, botox şi chiloţăreală. “Asta nu e agricultură, asta e proxenetism rural”, spune Franz Timmermans. Mai mulţi europarlamentari care au văzut clipul cu Ferma Vedetelor au primit îngrijiri medicale, fiind expuşi direct la imagini explicite cu Brigitte Sfăt şi Mihaela Rădulescu şi au vomat convulsiv.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 08.02.2019 15:23 Monden

National Cinematografic