La câteva luni de la şocanta reuniune a trupei André, un eveniment similar zguduie lumea palpitantă a showbizului! Celebra formaţie Body & Soul, care în anul 2000 a dat omenirii megahitul "Super femei", s-a reunit din întâmplare, în această dimineaţă, în autobuzul 335.

bodysoulreuniune335.jpg

Martorii la eveniment spun că George, Laurenţiu, Florin şi celălalt băiat au făcut conversaţie mai bine de cinci minute, lansând piese noi precum "Hei, salut", "Băi, mai ţineţi minte când aveam trupă" şi "OK, ne auzim, poate bem o bere". Acestea au fost foarte apreciate de publicul ascultător, alcătuit din circa 40 de pensionari care aveau treabă la Obor şi un câine.

Reuniunea istorică a fost întreruptă de sosirea staţiei RATB "Cimitirul armenesc" unde Marcel (sau cum îl cheamă) avea treabă pentru că auzise că s-a deschis o croitorie şi avea nevoie să-şi cârpească nişte blugi între craci, transmit paparazzi care l-au urmărit încă vreo 250 de metri, înainte ca acesta să dispară între blocuri.

Primăria Capitalei ia în calcul montarea unei plachete memoriale în autobuzul unde a avut loc reuniunea, hotărâre care va fi supusă curând aprobării Consiliului General.

Scris de Vasile | Friday, 18.10.2019 07:40 Monden

National Cinematografic