Formaţia Body & Soul s-a reunit azi din întâmplare în autobuzul 335

La câteva luni de la şocanta reuniune a trupei André, un eveniment similar zguduie lumea palpitantă a showbizului! Celebra formaţie Body & Soul, care în anul 2000 a dat omenirii megahitul „Super femei”, s-a reunit din întâmplare, în această dimineaţă, în autobuzul 335.

Martorii la eveniment spun că George, Laurenţiu, Florin şi celălalt băiat au făcut conversaţie mai bine de cinci minute, lansând piese noi precum „Hei, salut”, „Băi, mai ţineţi minte când aveam trupă” şi „OK, ne auzim, poate bem o bere”. Acestea au fost foarte apreciate de publicul ascultător, alcătuit din circa 40 de pensionari care aveau treabă la Obor şi un câine.

Reuniunea istorică a fost întreruptă de sosirea staţiei RATB „Cimitirul armenesc” unde Marcel (sau cum îl cheamă) avea treabă pentru că auzise că s-a deschis o croitorie şi avea nevoie să-şi cârpească nişte blugi între craci, transmit paparazzi care l-au urmărit încă vreo 250 de metri, înainte ca acesta să dispară între blocuri.

Primăria Capitalei ia în calcul montarea unei plachete memoriale în autobuzul unde a avut loc reuniunea, hotărâre care va fi supusă curând aprobării Consiliului General.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
18 octombrie 2019 07:10

Alte articole

Vezi mai mult