Fost angajat McDonald’s, cu sechele pe viaţă! Vinde flori şi întreabă ”Doriți și cartofi alături?”

Experiența de angajat McDonald’s l-a marcat pe viață pe bucureșeanul Manuel Rotaru. Deși de 3 ani lucrează la o florărie, Manuel nu se poate abține când cineva cumpără un buchet de flori și întreabă, invariabil, exact când înmânează florile, ”Doriți și cartofi prăjiți alături?”

Din acest motiv, bucureșeanul are parte de foarte multe incidente. De foarte multe ori are parte de clienți veniți de la bere, care cumpără flori pe post de scuză în fața nevestei, care îi răspund afirmativ: ”Da, vreau și cartofi prăjiți”.

”Nu vă spun de câte ori a trebuit să fug până la cel mai apropiat McDonald’s, ca să cumpăr cartofi prăjiți pentru clienți”, povestește Manel Rotaru. ”Problema e că nu pot cumpără în avans cartofi, că nu mai sunt proaspeți pe urmă. Noi, la florărie, avem o politică farte clară în privința asta: cartofii, dar și florile, trebuie să fie întodeauna proaspete!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult