Deși e trecut de prima tinerețe, miliardarul Jeff Bezos, patronul Amazon, devine tot mai atrăgător pentru persoanele de sex opus. Chiar și fosta lui soție a început să-i bată apropouri că poate se împacă, acum că a auzit că iar este super-bogat.

jeff_bezos_multe_femei.jpg

„Fosta doamnă Bezos l-a sunat de vreo câteva ori să-l întrebe de niște tigăi care, sanchi, le-a uitat la fosta vilă conjugală. Și tot întreba dacă nu poate să vină mai spre seară, după ce iese de la fitness și e un pic mai îmbujorată în obraji. Jeff a tot amânat-o zilele astea, a zis că nu găsește tigăile alea”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu.

Bezos s-a umplut iar de bani în carantină dar a zis că o perioadă se va dedica muncii și exploatării oamenilor de sub el, că s-a plictisit să alerge după gagici. În toamnă poate se mai gândește la așa ceva, că are și el niște bilete cumpărate la o stațiune mișto de lângă Aspen și-o vedea atunci ce pică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 15.07.2020 07:32 Monden

National Cinematografic