Foto! Coordonatorul jandarmilor de vineri seara, confirmat de patronul unui club de manele

Gata, e oficial! Animalul care a coordonat intervenția brutală a jandarmilor de vineri seara a fost confirmat drept colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv. Confirmarea a venit de la patronul unui celebru club de manele bucureștean, care spune că l-a recunoscut imediat pe cel care a coordonat jandarmii.

”De când am văzut primele poze circulând pe Facebook am știut că e el, colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv. Sau «cocalarul alb bătrân», cum îi spunem noi. Că nu putem să-i spunem doar «cocalarul alb», că sunt zeci de cocalari în alb în clubul meu. Dar el e singurul cocalar în alb care e și bătrân”, a spus patronul clubului de manele.

Acesta a adăugat că cocalarul alb bătrân se sparge în dedicații de fiecare dată când ajunge în clubul de manele. ”Ne cere încontinuu piesa «Pumnii mei minte nu are» de la Florin Minune, chiar și de câteva zeci de ori pe seară”, spune patronul. ”Bea whisky cu Red Bull, ca orice cocalar și se laudă că el e cel mai valoros dintre toți, că are o pensie specială de ne îngroapă pe toți în bani.”

Scris de Calin
13 august 2018 10:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult