Foto. Cum arată iubitul Danei Budeanu după ce i-a zis că a băut doar două beri

O ieșire cu prietenii la bere s-a terminat extrem de prost pentru prietenul Danei Budeanu. Ajuns acasă, acesta a primit întrebarea clasică „Câte beri ai băut?“, la care el a răspuns cu la fel de clasicul „Doar două beri“. Răspunsul lui s-a dovedit însă fatal.

„Cum adică doar două beri, fătălăule?“, a fost reacția Danei Budeanu, care apoi a tăbărât cu palmele peste prietenul ei. „Eu nu umblu cu fătălăi care vin seara acasă și spun că au băut doar două beri. Dacă se mai întâmplă vreodată așa ceva, am terminat-o cu tine! Dacă ești fătălău, să umbli cu amețite, nu cu mine.“

Dana Budeanu s-a oprit din palme abia după ce a remarcat că fața prietenului ei s-a deformat masiv. I-a aruncat un „Așa-ți trebuie, fătălăule!“, apoi l-a lăsat în pace. Bărbatul are acum o mare dilemă, pentru că nu e foarte sigur de ce a fost bătut: pentru că Dana Budeanu știe că a mințit când a spus „Doar două beri“, sau pentru că Dana Budeanu l-a crezut și îl consideră un fătălău care nu e în stare să bea mai mult de două beri?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 ianuarie 2023 18:13
Citește mai mult despre: bere dana budeanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult