Foto exclusiv! Delir în sediul Antena 3! Angajații se înghesuie la Ass Bucket Challenge

Deși Voiculescu e în închisoare, angajații Antena 3 au din nou motive să zâmbească: la sediul televiziunii din Băneasa a ajuns o găleată în formă de cur, pe care o pot pupa în voie, în cadrul campaniei lansate de Mihai Gâdea, Ass Bucket Challenge. Mai ales că, din câte se pare, găleata respecta întocmai conturul bucilor lui Voiculescu.

Un angajat Antena 3, Geo Lemandroi, a povestit însă că inițial Mihai Gâdea și Mircea Badea au trișat. ”Primul care a lins găleata în formă de cur a fost Mihai Gâdea, pentru că el e directorul postului. Apoi, l-a nominalizat la lins pe Mircea Badea. Acesta, după ce a lins cu poftă, l-a nominalizat pe Gâdea. Gâdea, apoi, pe Badea, și tot așa, de lingeau în cur numai ei doi.”

Se pare că ceilalți angajați Antena 3 au avut ocazia să lingă și ei găleata în formă de cur abia după intervenția energică a Danei Grecu. ”Deja saliva, nu a mai avut răbdare și efectiv i-a smuls găleata din mână lui Gâdea”, a povestit Geo Lemandroi. ”Apoi Dana Grecu i-a urlat lui Gâdea că e găleata tutoror, după care ne-a invitat pe toți la lins. Am lins și eu, cu poftă, e o senzație pe care cu greu o poate cineva înțelege.”

Scris de Calin
22 august 2014 19:08
Citește mai mult despre: antena 3 gadea Mircea Badea

Alte articole

Vezi mai mult