Foto! Nea Costel, pilot de avion, a scris un mesaj haios pe cer deasupra Moldovei

Pasionații de aviație care au urmărit pe Flightradar24 zborul cu indicativul DTN PLM au avut plăcerea să descopere un mesaj inedit făcut pe cer de traiectoria avionului. Dată fiind originalitatea mesajului de pe cer, toată lumea a intuit imediat cine e pilotul: simpaticul drojdier nea Costel.

În mod uimitor, nea Costel susține că el pur și simplu s-a urcat la bordul avionului și a început să zboare la întâmplare, neavând niciun moment intenția să scrie vreun mesaj prin traiectoria lui. „Că a ieșit un mesaj inteligibil e pur și simplu o coincidență, dă-vă-n p… mea“, a fost primul comentariu al lui nea Costel.

Pilotul de ocazie recunoaște, însă, că dacă știa că va primi atât de multă atenția mesajul pe care avionul său îl scrie pe cer s-ar fi mobilizat și ar fi scris un cu totul alt mesaj. „Păi dacă era să scriu un mesaj care să aibă sens pentru mine, ați fi citit pe cer «Puneți-mi două beri TNR la rece, dă-vă-n p… mea!». Un astfel de mesaj da, ar fi fost unul intenționat din partea“, a explicat nea Costel.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
19 februarie 2022 12:40
Citește mai mult despre: bere nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult