Foto uluitor! Iată fotografia care dovedeşte că Moş Crăciun există!

Uluitoarea fotografie a fost realizată de un fotograf amator în pădurea izolată din Laponia în care locuiește Bigfoot. Deși imaginea este destul de neclară, fotograful susţine că personajul din imagine este nimeni altul decât enigmaticul Moş Crăciun surprins exact când se îndrepta alene către adăpostul său de la Polul Nord.

Fotograful povestește cum s-a întâmplat totul: „Făceam nişte fotografii cu Bigfoot pentru un calendar şi tocmai voiam să plecăm, fiindcă nu era lumina bună. Bigfoot era şi el obosit, parcă se mişca în reluare. Deodată într-un tufiş s-a auzit un fâşâit. Am îndreptat camera în direcţia aia şi în cadru ne-a apărut o creatură cu barba albă, îmbrăcată în roşu, stând pe vine. Creatura nu părea deloc deranjată de prezenţa noastră și pentru câteva secunde ne-a privit în ochi, fiind probabil curios ce anume facem noi acolo în timp ce el se cacă. După câteva secunde s-a ridicat greoi, a luat sacul care era agăţat în copac şi a pornit alene, făcându-se nevăzut în desişul pădurii.

Bigfoot spune că zona este des frecventată de această ființă ciudată, pe care localnicii o numesc Moş Crăciun. „Uite așa-mi face, vine prin pădurea mea și-mi strică socotelile. Să se ducă și el mai la nord, nu aici la mine-n poartă, când mai am și musafiri. Altfel să știți că e o ființă destul de sfioasă, evită contactul cu oamenii și nu îi vizitează decât o dată pe an, noaptea.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 decembrie 2011 16:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult