Fotogalerie! Top 7 cete de colindători care s-au remarcat anul acesta

Deși hulite de multă lume, colindele tradiționale de Crăciun nu sunt nici pe departe atât de odioase precum colindele plătite cu bani publici, mai ales că acestea din urmă se practică tot timpul anului. Câteva din aceste colinde speciale, într-o ordine aleatoare, în topul de mai jos.

Patriarhul Daniel & ceata de colindători BOR – Atât singur, cât și prin intermediul cohortei de preoți pe care o condce cu mâna de fier, Patriarhul Daniel obține anual de la stat sume de ordinul zecilor de milioane de euro.

Antena 3 – Seară de seară, ceata de pupincuriști de la Antena 3 colindă cu gânduri mincinoase idioții care se uită la postul TV. Alteori, colindă cu vorbă mieroasă penalii și corupții și se aleg cu sume importante camuflate în contracte de publicitate și consultanță. Cum pupă des și pe cine trebuie, le ies câteva milioane bune anual.

gadea_badea_friends.jpg

Jandarmeria Română – O ceată de indivizi dotați cu pulan în loc de creier, care colindă la ordin. Jandarmilor le place cel mai mult să împrăștie feerie printre români, după cum se poate observa și în imaginea de mai jos.

jandarmi_gaze_lacrimogene_piata_victoriei.jpg

CCR – Ceata de Colindători a României este un grup care se pretinde independent, deși colcăie de membri numiți politic, iar șeful lor este un fost membru PSD. Deși se laudă că ei colindă cu Constituția în mână, par să asculte doar de un țărănoi din Teleorman, cu o condamnare definitivă în cazier.

ccr_colinde_la_comanda.jpg

Parlamentul României – Numele te poate induce în eroare. Parlamentul reprezintă exclusiv interesul infractorului condamnat definitiv din fruntea PSD, Liviu Dragnea, nicidecum al României. Iar când colindă hoarda de pesediști, alături de susținătorii lor din ALDE, UDMR sau PNL, calcă tot Codul Penal în picioare.

hoarda_parlamentari_romani.jpg

Lavinia Șandru – Fosta soție a pesedistului Darius Vâlcov interpretează un colind grețos, stil pupat în cur, la TVR, de unde încasează 2.000 de euro pe oră. Nici dacă asculți de 1.000 de ori încontinuu o colindă de-a lui Hrușcă nu-ți vine să vomiți ca la emisiunea Laviniei Șandru.

sandru_dancila_colinde_libidionase_tvr.jpg

Bugetarii României – Nu vă lasați înșelați de aparențe: în imaginea de mai jos nu sunt turiști aflați în vacanță, ci bugetari aflați la un curs de perfecționare în Poiană. Varianta all inclusive, bineînțeles, că se plătește totul din bani publici. Colindă mai ales seara, după ce se îmbată și nu cer bani, pentru că i-au primit înainte, lună de lună.

bugetari_curs de perfectionare.jpg

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
27 decembrie 2018 11:08
Citește mai mult despre: colindator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult