Frații Cămătaru iau locul juraților MasterChef: Greșești o salată, ți se taie un deget

Cei trei jurați de la MasterChef, dați afară de la ProTV, vor avea parte de înlocuitori pe măsură în cadrul popularului concurs de televiziune. Conform noii grile ProTV, noii judecători din bucătărie vor fi frații Nuțu și Sile Cămătaru, plus Nelson Mondialul, pentru momentele vesele.

”Devenise destul de dificil să-i speriem pe concurenți cu actualii judecători. Nimeni nu se sperie când se uită urât la tine niște oameni cu figuri de șoferi RATB. Plus că pe Scărlătescu îl scoteau rapid din joc, presărau jumări prin studio și nu mai putea fi atent, amușina în aer și nu analiza corect mâncarea”, spune un producător din ProTV. ”Sorin Bontea a fost cel mai câștigat, că-l confunda lumea cu un taximetrist și primea bacșiș gras de fiecare dată când dădea vot pozitiv unui concurent”.

Acum însă, situația se va schimba radical. Familiile concurenților vor fi ținute ostatice până când aceștia găsesc exact echilibrul în sos, între dafin, sare și piper iar cei ce greșesc salata sau musacaua vor fi pedepsiți cu tăieri de degete. În faza preselecțiilor, mai mulți concurenți s-au trezit cu mașinile incendiate sau casele devastate doar pentru că au greșit compoziția în chiftele sau au servit pâine albă la cartofi prăjiți. ”O ceapă julien poate să taie toată lumea, să tai un om e artă”, spun noii prezentatori ai emisiunii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 mai 2014 22:05

Alte articole

Vezi mai mult