Fraţii Jderi, excluşi din clanul Sadoveanu după un scandal la Hanu Ancuţei

După percheziţiile din septembrie şi asasinatul de luna trecută, un nou scandal zguduie din temelii temutul clan Sadoveanu! Potrivit unor surse din lumea interlopă literară, fraţii Jderi au fost excluşi din clanul Sadoveanu după o încăierare cu arme albe în faţa Hanului Ancuţei, un club de manele din Chitila.

„Scandalul a pornit de la cei doi fraţi, Nicoară Potcoavă Sadoveanu zis Jderu Mic şi Mitrea Cocor Sadoveanu zis Jderu Mare. Amândoi consumaseră alcool la Nunta domniţei Ruxandra. Nu ştiu de la ce s-au luat, cert e că au început să se înjure. Când au ajuns la d-alea nasoale cu Zodia cancerului, unul a scos un Baltag, altul o Creangă de aur şi au început să-şi dea în cap. Apoi a sărit tot Neamul Şoimăreştilor să-i despartă”, povesteşte Ancuţa, patroana localului.

„M-am mirat să aud scandal în toiul nopţii. Aici e o Dumbravă minunată de obicei, e Locul unde nu s-a întâmplat nimic. Dincolo de neguri, acolo îşi reglează conturile interlopii de obicei”, a declarat un vecin care îşi împingea moara spre Siret.

„Ia, hai, gata cu băutura. De acum încolo, la noi e Împărăţia apelor”, a declarat un alt lider al Sadovenilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
3 februarie 2021 13:31
Citește mai mult despre: fratii jderi interlopi sadoveanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult