Frig crunt în casele românilor! Până şi Trăistariu şi-a pus chiloţii

Nu doar populaţia Bucureştiului suferă de frig în această perioadă! Şi alte oraşe ale ţării au probleme cu sistemul învechit de termoficare, iar oamenii se trezesc adesea fără căldură din cauza avariilor care nu mai contenesc.

La Constanţa, de pildă, e atât de frig în case încât până şi cântăreţul Mihai Trăistariu s-a înfofolit, acesta fiind văzut la geam purtând chiloţi, posibil chiar din ăia fără şliţ.

„Dacă până şi Trăistariu a trecut la ţinuta de iarnă, e clar că sunt vreo zece grade în casă”, se plânge vecinul de vizavi al artistului. „Îl ştiu de ani de zile, n-a mai pus chiloţi pe el de la gerul ăla mare din ’99, când a îngheţat şi marea. În casă, zic, că afară îi mai poartă, are şi el decenţa lui.”

„Anul trecut pe vremea asta mai puteai sta în casă fără să te înhăibureşti ca-n Siberia, dar iarna asta s-a terminat. Dacă o ţine tot aşa, mâine îmi pun şi maiou”, a declarat Trăistariu, obligat să-şi ascundă frumuseţea naturală în spatele zidului impenetrabil al chiloţilor din bumbac gros.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
18 ianuarie 2021 19:05
Citește mai mult despre: chiloti frig lenjerie Mihai Trăistariu traistariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult