Fuego a lansat un clip emoţionant despre piaţa imobiliară: „Casa părintească nu se vinde, de aceea o închiriez ieftin”

Videoclipul lui Fuego „Casa părintească nu se vinde” are deja mii de vizualizări, dar niciun cumpărător serios. Clipul este un strigăt de durere al sensibilului artist, care de trei ani încearcă să vândă o casă părintească şi nu găseşte cumpărător. „Celelalte case le-am dat uşor, numai asta mi-a mai rămas nevândută”, explică artistul inimilor noastre. „O dau ieftin, măcar să scap de ea. Nici măcar nu e casa mea părintească, eu am cumpărat-o în 2008, de la nişte părinţi săraci, dar a venit criza şi uite că nu reuşesc să scap de ea. Am luat ţeapă, băga-mi-aş picioarele în ea de dărâmătură, că îmi dau lacrimile când mă gândesc ce puteam să fac cu banii ăia. Luam dracului o garsonieră în Drumul Taberei sau în Berceni şi o vindeam de zece ori până acuma! Mi-a trebuit mie casă părintească, mi se rupe inima când mă gândesc.”

Ca orice producţie a lui Fuego, clipul „Casa părintească nu se vinde” este atât de emoţionant încât lacrimile curg şiroaie. Fuego ne explică: „Oamenii plâng când ascultă melodia asta, pentru că mulţi dintre ei au case părinteşti de vânzare şi ştiu cât de greu e să găseşti un cumpărător. Aşa e în afaceri, pierzi, câştigi, negustor te numeşti.”

În ciuda eforturilor lui Fuego, casa părintească încă nu are cumpărător „Am pus-o pe toate site-urile de imobiliare, am dat anunţuri, dar degeaba: n-o vrea nimeni, cică e prea veche. Casa e frumuşică, are şi veceu în curte şi nici n-am cerut mult pe ea. Dacă nu primesc nicio ofertă, o să fiu nevoit să o închiriez. Am deja anunţul pregătit: Închiriez casă părintească la doi ţărani cuminţi, nefumători, educaţi, dar mai ales sufletişti.”

Scris de TNR
1 februarie 2012 15:02

Alte articole

Vezi mai mult