Bărbaților le place să se laude cu dimensiunea penisului, dar nici să fii prea dotat nu e bine. S-a convins de asta unul dintre cei mai virili oameni ai planeteri, Fuego, acest Freddie Mercury al Carpaților, acest Ron Jeremy al Balcanilor. Artistul n-a mai suportat greutatea din pantaloni și a apelat la ajutorul chirurgilor.

fuego15kg.jpg Marele artist a povestit că a scăpat de nu mai puțin de 15 kg după ce și-a tăiat jumătate din penis. ”Nu aveam suficientă mobilitate pe scenă, așa că n-am avut încotro, a trebuit să iau această decizie drastică. Dar sunt sigur că mă voi descurca foarte bine cu cele 15 kg rămase”, a spus artistul imediat după intervenție. 

Vestea a fost primită un entuziasm de tot showbizul autohton. ”Toată lumea știe de monstrul pe care îl are în pantaloni, așa că multe dintre noi l-am evitat pe Fuego”, a povestit un manechin autohton. ”Acum, însă, s-ar putea să se trezească sufocat de femei, că toate vom sări pe el. Sigur, unele vor sări pe el ca să-l întrebe ce-a făcut cu jumătatea de penis tăiată, dar majoritatea suntem interesate de ce-a păstrat în pantaloni.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 18.09.2018 17:52 Monden

National Cinematografic