Fuego dezvăluie cum a scăpat instant de 15 kg: ”Mi-am tăiat jumătate din penis!”

Bărbaților le place să se laude cu dimensiunea penisului, dar nici să fii prea dotat nu e bine. S-a convins de asta unul dintre cei mai virili oameni ai planeteri, Fuego, acest Freddie Mercury al Carpaților, acest Ron Jeremy al Balcanilor. Artistul n-a mai suportat greutatea din pantaloni și a apelat la ajutorul chirurgilor.

Marele artist a povestit că a scăpat de nu mai puțin de 15 kg după ce și-a tăiat jumătate din penis. ”Nu aveam suficientă mobilitate pe scenă, așa că n-am avut încotro, a trebuit să iau această decizie drastică. Dar sunt sigur că mă voi descurca foarte bine cu cele 15 kg rămase”, a spus artistul imediat după intervenție. 

Vestea a fost primită un entuziasm de tot showbizul autohton. ”Toată lumea știe de monstrul pe care îl are în pantaloni, așa că multe dintre noi l-am evitat pe Fuego”, a povestit un manechin autohton. ”Acum, însă, s-ar putea să se trezească sufocat de femei, că toate vom sări pe el. Sigur, unele vor sări pe el ca să-l întrebe ce-a făcut cu jumătatea de penis tăiată, dar majoritatea suntem interesate de ce-a păstrat în pantaloni.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 septembrie 2018 18:52
Citește mai mult despre: Fuego penis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult