Fuego este noul membru al trupei Paraziţii

Cheloo de la Paraziţii a anunţat într-un interviu că Ombladon va parasi trupa pentru a se călugări. Nu este însă cazul ca fanii să se panicheze, pentru că tot raul e spre bine: locul lui Ombladon va fi luat de Fuego, un adevarat cunoscător al vieţii de straduţă.

„Ne pierdusem prea multe fane pentru că eram consideraţi misogini, dar de când am adus o fată în trupă, cine ne mai poate acuza de aşa ceva?”, şi-a explicat Cheloo strategia. „Şi cei de la B.U.G. Mafia l-au vrut. Practic, ne-am bătut pe Fuego, călcându-l în picioare. Nu suntem la prima colaborare cu el, am mai făcut trei piese împreună, însă nu le-am putut lansa pentru că erau mult prea dure. Asta pentru că la început Fuego n-avea flow de hip hop, dar încet-încet am reuşit să-l pun pe bătaie. Încă mă doare pumnul.”

În această perioadă stiliştii de pe scara de bloc a lui Cheloo lucrează la imaginea de rapper a lui Fuego, care a fost ras în cap, i s-a tras de haine pentru a i se lărgi şi i s-au creat cearcăne, printr-o medodă pe care Ombladon, proaspăt călugarit, cu siguranţă ar considera-o neortodoxă.

Scris de TNR
12 martie 2012 07:03

Alte articole

Vezi mai mult