Fum gros în Caracal! Localnicii au pus micii pe grătar cu tot cu ambalaj

Celebrul municipiu Caracal este din nou în centrul atenției, după o nouă ispravă a localnicilor. Ieșiți cu miile la tradiționalul grătar de 1 Mai, aceștia au pus micii, precum și alte cărnuri, pe grătar fără să scoată preparatele din ambalaje.

„Noi așa am crezut, că trebuie pus cu totul, ca să prindă aromă de la plastic și hârtie. Când am văzut că nu sunt deloc pătrunși și ni se lipesc de gură, ne-am dat seama că am greșit ceva, dar nu știam ce”, a declarat un localnic. În cele din urmă, petrecăreții au fost salvați de un bărbat aflat în trecere prin Caracal, care, absolvent de clasa 1, le-a citit instrucțiunile de pe ambalaj.

Conform experților, fumul rezultat este de cinci ori mai dens decât cel observat la grătarele oamenilor care nu locuiesc în Caracal. După ce mai multe căruțe s-au răsturnat din cauza vizibilității reduse, a fost decretată stare de urgență, iar caracalenii au primit mesaje Ro-Alert să închidă geamurile. Din păcate, pentru că sunt caracaleni, le-au închis pe exterior și s-au asfixiat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
1 mai 2024 13:30
Citește mai mult despre: caracal gratar mici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult