Fumatul interzis în Regie! Studenţii de la Poli, furioşi: “Pornhub n-are farmec fără ţigara de după”

Legea antifumat riscă să reducă la jumătate traficul site-urilor porno şi să-i aducă la disperare pe studenţii căminişti! Aceştia protestează cu înverşunare contra interzicerii fumatului în jurul căminelor, susţinând că “o partidă bună” n-are niciun farmec dacă nu poţi să-ţi aprinzi o ţigară la sfârşit.

“Oricum n-avem voie să fumăm în cameră, coboram până pe alee, îmi făceam treaba şi aia era. Dar chiar aşa, să mă oblige să ies la şosea, cu pantalonii în vine, să trag şi eu o ţigară ca omul după?”, spune un tânăr student, amestecând nervos cu linguriţa într-un borcan de zacuscă. “Vreau o viaţă sexuală sănătoasă, nu pneumonie!”

“Confirm, ţigara de după ce închizi taburile de Pornhub e cel mai plăcut moment al serii. Mai plăcut decât un headshot la Counterstrike şi chiar decât o mână bună la Hearthstone. Ce o să fac acum, o să ajung să fac l*ba prin moteluri, ca infractorii?”, se întreabă un vecin de palier.

Cu toate acestea, nu toţi studenţii intenţionează să participe la protest. “Vine primăvara, o să putem ieşi cu laptopurile prin parcuri”, a zâmbit un alt căminist, cu gândul la treaba necurată şi la ţigara de după.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
29 martie 2016 17:03
Citește mai mult despre: camin fumat Politehnica relatii sex studenti

Alte articole

Vezi mai mult