Deşi tot felul de voci răutăcioase de pe internet susţineau că e doar o minciună, un tânăr din sectorul 4 al Capitalei a dovedit că poate folosi cardul de sănătate pentru plăţi în oraş!

gagiu_in_pat_spital.jpg
Potrivit unor prieteni, Robert Acrişor a fost aseară într-un club din Centrul vechi şi a consumat câteva cocteiluri şi o sticlă de vin. “Pentru că nu avea suficienţi bani pe celelalte carduri, şi-a achitat consumaţia cu cardul de sănătate. Deşi, iniţial, barmanul nu era sigur care e procedura, bodiguarzii clubului au intervenit prompt şi i-au procesat plata. Simplu şi eficient!”

Prin urmare, tânărul nu a mai trebuit să scoată niciun leu din buzunar, ci va avea nevoie doar de 14 zile de îngrijiri medicale.

“Acum nu pot să mănânc decât supă cu paiul, dar am făcut o economie considerabilă. Cum ies din spital, mă gândesc să folosesc cardul de sănătate ca să-mi iau un televizor şi poate chiar pentru a-mi refinanţa câteva credite mai vechi!”, a declarat Acrişor, plin de entuziasm.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 07.05.2015 10:29 Monden

National Cinematografic