Furie la Mizil! Au fost minţiţi că vine Papa în oraş şi au măturat străzile degeaba

După ce un consilier local din Mizil a anunțat că Papa Francisc va vizita urbea în această săptămână, mizilenii s-au mobilizat exemplar și au curățat impecabil absolut toate străzile din oraș. Au refăcut și mai multe fațade, au astupat gropile de pe majoritatea străzilor și au plantat copaci și flori printre blocuri.

Numai că totul s-a dovedit un simplu zvon, Papa neavând nicio intenție să ajungă în Mizil. Asta i-a înfuriat la culme la cetățeni, care se simt folosiți și batjocoriți în ultimul hal. Sute de mizileni protestează chiar în aceste momente în fața primăriei din oraș, cerând demisia, chiar linșarea publică a consilierului care a lansat zvonul.

„Cine îmi dă mie înapoi orele pierdute ca să curăț orașul de mizerie?“, s-a revoltat un mizilean. „Am făcut curat ca să ce? Ca să râdă prostul ăla de consilier de noi, că am curățat orașul degeaba? Pentru ce să arate Mizilul frumos dacă nu vine nimeni important în vizită? Așa umilit nu m-am mai simțit de când ne-a bătut Băicoiul la fotbal.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 februarie 2021 07:01
Citește mai mult despre: mizil papa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult