Furtuna solară face ravagii în România! Zeci de mii de oameni foarte bronzaţi, văzuţi la Sibiu

Puternica erupţie solară anunţată de specialiştii NASA a lovit deja ţara noastră şi face ravagii! În mod misterios, aceasta nu ar fi afectat telecomunicaţiile, cum se preconiza, dar intensitatea particulelor pare să fi avut un efect devastator asupra celor surprinşi în aer liber. Astfel, mai mulţi locuitori ai Sibiului au remarcat prezenţa în zonă a zeci de mii de persoane “extrem de bronzate”, o dovadă clară a furtunii solare de astăzi.

“Făceam nişte brânză în cadă şi mă uitam pe geam în direcţia cimitirului”, spune un sibian. “Acolo erau strânşi mulţi oameni, câteva mii sau zeci de mii, probabil pentru o înmormântare. Când m-am uitat mai atent, mi-a stat inima în loc: erau bronzaţi cu toţii de zici că stătuseră trei săptămâni la mare. Am ieşit şi eu, sperând să prind un pic de bronz, să nu mai fiu alb ca brânza, dar pesemne că furtuna solară trecuse deja.”

Alţi localnici s-au arătat îngrijoraţi şi au încercat să-i ajute pe cei loviţi de radiaţia solară. “I-am întrebat dacă au nevoie de nişte iaurt, că poate s-au ars, sau de nişte ulei pentru după plajă, dar s-au uitat la mine ciudat. Probabil făcuseră şi insolaţie, că păreau tare necăjiţi.”

Scris de Vasile
23 august 2013 11:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult