Autoritățile n-ar fi aflat probabil niciodată de furturile de la aeroportul Otopeni dacă un angajat nu ținea cu tot dinadinsul să epateze cu parfurmurile de lux pe care le fura. Angajatul aeroportului era atât de mândru de marfa furată încât se dădea și cu câte 8-10 parfumuri odată.

furturi_otopeni.jpg ”Mi-a atras atenția într-o zi prin faptul că mirosea în același timp a nu mai puțin de opt parfumuri fine”, a povestit cel care a mirosit primul furturile. ”Și nu Hugo Boss sau Calvin Klein, ci chestii cu adevărat de lux: Clive Christian No. 1, Caron Poivre, Annick Goutal Eau d’Hadrien, Ambre Topkapi sau L’eau Serge Lutens.”

”Eu l-am prins și pe domnu Țiriac prin aeroport de mai multe ori, care-i miliardar, dar nici măcar dânsull nu mirosea a atât de multe parfumuri fine. Trei, maxim patru parfumuri la domnul Țirica, dar nu opt, ca la angajatul nostru. Era destul de evident că fură acele parfumuri de lux”, a adăugat descoperitorul hoților.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 19.06.2020 08:07 Monden

National Cinematografic