Afacerile viitorului cuceresc România pas cu pas! Recent, trei companii din noua generaţie au anunţat că intenţionează să fuzioneze, dând naştere celui mai mare trust de adus beţivi acasă din Europa de Est.

trotineta_glovo_uber.jpg
Este vorba despre serviciul de ridesharing Uber, livratorul Glovo şi hipstereala cu trotinete Lime, care vor forma mega-conglomeratul Glovlimber.

"Cu toţii folosim Uber când mergem acasă de la băut, dar trotinetele Lime sunt mult mai cool şi ecologice iar Glovo îţi poate aduce oricând o şaorma, să bagi nişte calorii înainte să te prăbuşeşti", explică Marcel Humpington, noul CEO al companiei.

"Folosind Glovlimber, vei putea ajunge acasă din Centrul vechi, la orice oră, în ghiozdanul unui bărbos care goneşte prin oraş cu 15 km/h pe o trotinetă, totul în timp ce mănânci o şaorma. What could go wrong?", a adăugat CEO-ul Glovlimber.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 25.10.2019 20:18 Monden

National Cinematografic