Eşec total în discuţiile de fuziune ale producătorilor auto Fiat şi Peugeot. Directorii celor două conglomerate industriale au rămas în pană cu maşinile în drum spre semnare. Primul s-a defectat Fiatul, a cărui cutie de viteze inteligentă a refuzat să intre în marşarier. Există însă şi suspiciuni de incompetenţă la cel mai înalt nivel, pentru că Fiat 500 era condus de o femeie, şi femeile nu au gena marşarierului.fiatpeugeot.jpg Chiar când suna să amâne semnarea, şefa grupului Fiat a aflat că şi directorul Peugeot e într-o situaţie similară, adică pe marginea drumului şi aşteaptă platforma. În cazul Peugeot-ului defecţiunea era evident de natură electrică, adică computerul maşinii confunda butonul unui geam cu senzorul sondei Lambda.

“S-a aprins becul ăla care arată ca un motor, au început să bată culbutorii, s-au deschis airbagurile, radioul a dat singur volumul la maxim. Dar staţi liniştiţi, maşina comandă singură piesele necesare şi în 6 luni o scot din service”, a spus directorul Peugeot. Totuşi, fuziunea s-ar putea amâna şi mai mult. Surse din anturajul Peugeot susţin că maşina nu e defectă, ci infectă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 31.10.2019 15:21 Monden

National Cinematografic