Gabi Firea acuză că un avion rusesc i-a doborât chiloții de pe sârmă

Urlete în Voluntari, auzite din bătătura Gabrielei Firea, fostă primăriță a Capitalei. Firea acuză că un avion rusesc de vânătoare i-ar fi zburat mai multe perechi de chiloți de pe sârma întinsă de-a curmezișul curții, unde doamna politicii românești își usucă de obicei rufele.

Firea spune că i-au dispărut inclusiv chiloții ăia de culoare lila, primiți de la Pandele, ca să se asorteze cu rochia de catifea mov pe care o poartă doar la zile mari, că în rest iese în capot până la colț să-și ia lapte, pâine și țigări, ca toate casnicele din Voluntari.

Firea acuză că cel mai probabil a fost un avion supersonic, pentru că a auzit o bubuitură și când s-a trezit jetul avionului nu doar că-i lăsase sârma goală, ci îi smulsese inclusiv chiloții de pe ea. Doamna a făcut bilanțul pagubelor provocate de ruși: 12 perechi de tanga XXL, 8 perechi de chiloți stil budigăi ai lui Pandele, 4 perechi de izmene cu cruci de la Athos, 5 broboade Hermes și o cămașă de noapte tricoloră, pe care Gabi o poartă doar la moțiunile PSD.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 martie 2023 14:56
Citește mai mult despre: avion chiloți Firea sârmă Voluntari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult