Veşti bune pentru pensionarii din Capitală! Începând de mâine, seniorii vor putea folosi gratuit trotinetele electrice care au împânzit oraşul, iar acestea vor fi prevăzute cu un cârlig pentru sacoşă şi un sistem care te alertează când e ora de luat medicamentele.

trotinete_gratis_pensionari.jpg
"Ştiţi foarte bine că, la ore de vârf, flota STB este insuficientă, iar la peste 30 de lei pe oră, nu mulţi pensionari îşi permiteau să meargă la piaţă cu trotineta electrică", a declarat primarul Capitalei. "Acum, ei vor putea goni cu 20 km/h, pe străzi şi pe trotuare, în căutarea celei mai avantajoase legături de leuştean. Complet gratuit!"

"Aveam nişte bani strânşi pe Revolut ca să-mi iau un hoverboard sau un segway pentru când mai merg la un şah în parc sau la Casa de pensii, dar dacă ne dă doamna Firea gratis pe trotinete electrice, o să pot investi toată suma în Bitcoin!", spune nea Ilie, 82 de ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 26.06.2019 18:49 Monden

National Cinematografic