Cine a spus că la Digi 24 nu există independenţă editorială s-a înşelat amarnic: e chiar prea multă! În această seară, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost victima unui atac mârşav venit în direct, la o oră de maximă audienţă, din partea jurnaliştilor Digi.

firea_inadmisibil2.jpg
"Doamna Firea e inadmisibil de frumoasă şi deşteaptă. Dacă ar exista un DNA al bunului gust, ar trebui s-o ia cu duba imediat şi s-o ducă direct la Premiul Nobel Pentru Eleganţă!", a vituperat Marian Prelipceanu, sau cum îl cheamă, sub privirile înmărmurite ale lui Cristian Tudor Popescu, care încerca să salveze aparenţele, cu calmul care îl caracterizează.

"Mai uşor, oameni buni, că n-are nici Teszari chiar atâtea cabluri băgate prin Bucureşti cât să merite un proces de calomnie", a încercat CTP să oprească atacul, însă redacţia era scăpată de sub control, complimentând furios buclele aurii ca nişte raze de soare ale Doamnei.

În replică, Gabriela Firea a ameninţat că va da în judecată Digi 24 pentru că niciun jurnalist al postului n-a atacat cum se cuvine şi cea mai nouă rochie a ei, semnată Dana Budeanu.

Scris de Vasile | Thursday, 31.10.2019 08:58 Monden

National Cinematografic