Credeaţi că Gabi Firea nu avea un plan măreţ atunci când a oprit deratizarea oraşului? Ei bine, fiţi gata de o surpriză! În cursul acestui weekend, mii de şobolani vor fi agăţaţi cu capul în jos de cablurile electrice, imitând perfect liliecii dintr-o casă bântuită.

decoratiunihalloweenfirea.jpg
“E doar unul din numeroasele giumbuşlucuri pe care le-am pus la cale ca să avem şi noi un Halloween complet înspăimântător, unul de neuitat!”, a zâmbit primarul Capitalei, probând un costum elegant de Morticia Addams.

“Bineînţeles, oricât de adorabil ar chiţăi, vă sfătuiesc să nu umblaţi pe sub liliecii noştri, ca să nu ne strice Halloweenul vreun caz penibil de rabie sau ciumă, să râdă ăştia de noi prin presă.”

“Pentru că în weekend plouă, e foarte probabil ca Primăria să coloreze bălţile în roşu, iar în gropile de pe carosabil să fie ascunşi nişte scheleţi. Cine ştie, poate şi un tunel al groazei în Pasajul Piaţa Sudului, dar mă îndoiesc că va fi gata la timp”, a speculat Gigi Popa, expert în urbanism.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 27.10.2017 16:35 Monden

National Cinematografic