Iar a făcut-o lată moldoveanca! Uitând ce-a pățit anul trecut, Gabi Firea iar a băgat sârmă în ea ca sparta, până au luat-o iar crizele și s-a dus la spital cu limuzina pe linia de tramvai, că ea doar așa circulă.firea_enjoys_shitcake.jpg

Înainte de sărbători, primarul Capitalei a fost văzută în Dedeman cumpărând role de sârmă până și-a umplut coșul, după care intra în vorbă cu meșterii din magazin și îi întreba: ”Dumneavoastră cum gătiți sârma? Mie îmi place pe grătar, simplă, cu niște polistiren alături”, spre stupefacția tuturor.

De Revelion, Firea a postat mândră pe Facebook ce a gătit ea: sârmă umplută cu liță și alături sârmă împletită, urându-le tuturor poftă bună.

După ce s-a îndopat cu sârma, Firea a acuzat din nou mâna criminală care vrea s-o ucidă și a rezervat o seară întreagă la DigiTV, să explice în direct ce se mai întâmplă la ea în rect, cu imagini de înaltă rezoluție.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 02.01.2020 12:05 Monden

National Cinematografic