Gâdea a devenit acționar Antena 3. Acum trebuie să se pupe-n cur și pe el

Un mare pas înainte pentru Mihai Gâdea, dar și noi obligații. Capul Antenelor (numit așa pentru că are fruntea imensă) a devenit azi acționar la Antena 3, așa că începând din seara aceasta, la Sinteza Zilei, Gâdea va începe să se pupe în cur și pe sine, nu doar pe șeful său, Dan Voiculescu.

”E o onoare total meritată să stau la masă cu cei pe care îi pup în cur, mai precis familia Voiculescu, și nu doar sub masă, așteptând să mi se arunce un subiect gras, sau să mi se bage un dosar pe sub ușă”, a declarat Mihai Gâdea. Surse din Antene susțin însă că Gâdea ar fi primit cei 10% din companie după un maraton de pupat în cur non-stop care a durat 8 zile, în care Gâdea l-ar fi epilat și alta nu pe patronul său.

Gâdea și-a pregătit deja discursul. El a ales să se pupe în cur sub pretextul unui reportaj chiar la televiziunea la care lucrează, iar asta îi va da prilejul să spună ”Iată ce colectiv sudat, ce echipă inteligentă, condusă de acest lider carismatic cu un vocabular impresionant și un cortex frontal care te lasă mut de uimire ca pe un preșcolar la Antipa, când vede un fetus în formol”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 iulie 2022 18:50
Citește mai mult despre: antena 3 Gâdea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult