Gâdea cere echivalarea experienței Antena3: ”Merit o diplomă de proctolog, la cât am pupat în cur!”

Mihai Gâdea se gândește serios la o reconversie profesională. O dovedește faptul că a depus o cerere la Ministerul Educației, prin care cere să i se atribuie o diplomă de proctolog. Gâdea spune că anii în care l-a pupat în cur pe Voiculescu ar trebui să-l califice pentru o astfel de diplomă.

În fața sutelor de ore cu Gâdea la TV, în care dă limbi cu maxim profesionalism, cei din Ministerul Educației n-au avut încotro și i-au oferit lui Gâdea diploma de proctolog după care tânjea. ”O recunoaștere firescă a profesionalismului de care am dat dovadă în ultmii ani”, s-a limitat să declare Mihai Gâdea.

Demersul lui Gâdea îi va ajuta și pe alți colegi de-a lui din Antena 3. Asta pentru că reprezentanții Ministerului Educației au trimis pe adresa televiziunii din Băneasa mai multe diplome de proctolog în alb, care să fie completate cu numele altor pupincuriști din trust: Mircea Badea, Dana Grecu sau Mugur Ciuvică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult