Gafa anului! Un inconştient şi-a făcut prietenă fix de Valentine’s Day

Un tânăr din Bucureşti are toate şansele să intre galeria celor mai neinspiraţi bărbaţi ai planetei. Din motive pe care nici un bărbat nu le poate înţelege, tânărul s-a cuplat cu o domnişoară exact de Ziua Îndrăgostiţilor, gest care cu siguranţă îl va marca pe viaţă.

Cu toate că a încercat să bată în retragere după ce a realizat că azi e Ziua Îndrăgostiţilor, răul era deja făcut. „Da, te scot în oraş la o cină romantică”, a sunat răspunsul resemnat al tânărului la întrebarea proaspetei partenere dacă ştie ce zi e azi. Drama lui abia cum începe: 14 februarie e doar prima zi din triada groazei, care mai cuprinde zilele de 1 şi 8 martie.

„Lumea ştiinţifică este în stare de şoc”, a explicat un reputat cercetător britanic. „Degeaba există câteva mii de studii care demonstrează că 14 februarie este cea mai neinspirată zi din an ca să te cuplezi cu o femeie, iată că încă mai sunt bărbaţi care fac această gafă. Mi-e milă de sufletul lui, pentru că ştiu ce-l aşteaptă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult